Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko
Asfaltointi

Kuntatekniikka ja rakentaminen

Kuntatekniikan suunnitteluyksikkö huolehtii liikenteen, liikenneväylien, viheralueiden, yleisten alueiden, venesatamien ja maa- ja vesirakenteiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta ja näihin liittyvistä laitteista sekä jätehuollon ja joukkoliikenteen viranomaistehtävistä.

Rakentaminen-yksikön tehtävänä on huolehtia katujen ja yleisten alueiden investointikohteiden ohjelmoinnista, rakentamisesta ja rakennuttamisesta.

Hankkeiden toteutus tapahtuu oman tuotannon tai urakoitsijan toimesta.

 

Vaasan kaupungin hulevesiohjelma nähtävillä

VAIKUTA

Vaasan kaupungille on laadittu hulevesiohjelma.

Vaasan kaupungin hulevesiohjelma 2018 on nähtävillä 18.6.-17.7.2019 Teknisen viraston I kerroksen ilmoitustaululla, osoitteessa Kirkkopuistikko 26 A ja Vähässäkyrössä, Vähäkyröntie 11.

Hulevesiohjelma 2018 (pdf)

Voit toimittaa kannanottosi 17.7.2019 klo 16 mennessä tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Vaasan kaupunki, Raastuvankatu 33, Pl 3, 65101 VAASA, kirjaamo@vaasa.fi.

Maankäyttö- ja rakennusasetus 62§.

Lisätietoja antaa Siri Gröndahl puh. 040-563 6635 ja Jan Nyman puh. 040-846 8626

 

Katu- ja vihersuunnitelmat

Kuntatekniikan suunnitteluyksikkö vastaa liikenteen, katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta. Katusuunnitelmat ovat julkisesti nähtävillä 2 viikkoa ennen suunnitelmien hyväksymistä teknisessä virastossa ja verkossa. Suunnitelmista voi jättää kirjallisen huomautuksen.
Nähtävillä olon aikana suunnitelmista voi tehdä kirjallisen muistutuksen Keskuskirjaamoon sähköpostitse tai käymällä paikan päällä.

Suunnitelmat ovat nähtävillä teknisessä virastossa (Kirkkopuistikko 26 A) I kerroksen ilmoitustaululla.

Nähtävillä olevat katusuunnitelmat

Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 43§ ja 46§ mukaan katusuunnitelmien on oltava julkisesti nähtävillä 2 viikkoa ennen suunnitelmien hyväksymistä. Suunnitelmat ovat nähtävillä teknisessä virastossa (Kirkkopuistikko 26 A) I kerroksen ilmoitustauluilla, tällä internet-sivulla sekä Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä, Vähänkyröntie 11.

Nähtävillä olon aikana voi tehdä suunnitelmasta kirjallisen muistutuksen Vaasan kaupungin keskuskirjaamoon:

PL 3, 65101 VAASA
Käyntiosoite: Raastuvankatu 33 A
Sähköpostiosoite: keskuskirjaamo(at)vaasa.fi

Seuraava suunnitelma on julkisesti nähtävillä xx.xx-xx.xx2019 (suunnitelmat ovat pdf-muodossa)

VAIKUTA

 

Katujen rakentaminen

Katujen rakentaminen ja korjaaminen pitää katuverkoston kattavana ja hyvässä kunnossa. Katuja rakennetaan yhdessä urakoitsijoiden kanssa tai kaupungin omana tuotantona.

Lisätietoa katujen rakentamisen aikatauluista ja suunnitelmista on saatavilla Vaasan kaupungin kuntatekniikan verkkosivuilla Kuntatekniikan rakentaminen

Kuntatekniikan rakentamiskohteet

Rakentaminen-yksikön tehtävänä on huolehtia katujen ja yleisten alueiden investointikohteiden ohjelmoinnista, rakentamisesta ja rakennuttamisesta.

Hankkeiden toteutus tapahtuu oman tuotannon tai urakoitsijan toimesta.

Urakkakohteet ja oman tuotannon kadunrakentamisen kohteet löytyy sivulta Kuntatekniikan rakentaminen

 

 

  • Kaduilla ja muilla yleisillä alueilla tehtävä kaivutyö edellyttää kaivu- ja sijoituslupaa. Lupa anotaan kuntatekniikasta.