Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Himalaja

Himalajassa on neljä pienkotia: Kataja, Kastanja, Alppi ja Aurora, joissa on yhteensä 58 asuntoa. Himalajassa on myös kaksi intervallipienkotia: Venny ja Elvi. Ne ovat tarkoitettu kotona asuville ikäihmisille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista hoitoa kotona asumisen tueksi.

Asukkaat kalustavat ja sisustavat oman huoneen makunsa mukaan omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan, sänky ja patja ovat huoneessa jo valmiina.  Lisäksi asukkaidemme käytössä on yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatila, parvekkeet ja ulkoilualue.

Pienkodeissa on ympäri vuorokauden hoitohenkilökunnan apu saatavilla tarpeen tullen. Jokaisella asukkaalla on vastuuhoitaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä omaisten ja eri ammattilaisten kanssa ohjaten ja neuvoen. Asukkaalle laaditaan yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa hyvinvointisuunnitelma, joka pohjautuu mm. itsenäisen toimintakyvyn vahvistamiseen, osallisuuteen sekä itsemääräämisoikeuteen.

Asunnostaan asukas maksaa vuokraa. Päivittäiset lämpimät ateriat valmistetaan palvelutalon omassa keittiössä, aamu- ja iltapalat pienkodeissa paikan päällä.

Himalaja on kaksikielinen palveluasumisen yksikkö, jonka asukkaat SAS-työryhmä valitsee.

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

  • Hoitajat 040 537 6948

  • Yksikönjohtaja Maren Konttinen 040 352 9161

  • Himalajankatu 1, 65100 Vaasa Himalajankatu 1, 65100 Vaasa

    Avaa kartta