Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko
Miehet

Vanhustyön Avustajat

Vanhustyön Avustajat toimivat kotona asuvien kotihoidon ja omaishoidon asiakkaiden tukena ja apuna arkisissa askareissa.

Palvelu on tarkoitettu kotihoidon ja omaishoidon asiakkaille. Palvelu on maksuton. Mahdolliset taksimatkat asiointikäynneille asiakas maksaa itse omalta osaltaan.

Vanhustyön Avustajat voivat tulla kanssasi kauppaan, lääkäriin, sairaalakäynnille, laboratorioon, röntgeniin, vaateostoksille, pankkiin ja muille asiointikäynneille, joille tarvitset avustajan mukaasi. Vanhustyön Avustaja voi tulla mukaasi tutustumaan viriketoimintaan ja auttaa apuvälineiden noutamisessa.

Voitte tehdä yhdessä kodin pieniä askareita, vaikkapa istuttaa kesäkukkia puutarhaasi. Vanhustyön Avustajan kanssa voit myös viettää kotonasi mukavan juttutuokion, lukea päivän lehteä ja tehdä ristikoita tai ulkoilla ja tehdä fysioterapeuttien antamia kotijumppaohjeita.

 

Tilaukset ja lisätietoja palvelusta ma-pe klo 9-15

  • 040 673 1379