Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Lajikoulut

Lajikoulut ovat maksuttomia alkeiskursseja 6-29-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lajikouluja järjestetään yhdessä seurojen sekä liikuntapalveluita tuottavien yritysten kanssa. Lajit vaihtelevat vuosittain.

Lajikouluissa osallistujat pääsevät kokeilemaan eri lajeja, ja samalla huoltajat pääsevät tutustumaan seuran toimintaan.

 

Judo 2-8-luokkalaisille

Judon lajikokeilu tarjoaa viiden kerran maksuttoman tutustumiskurssin Judon harrastamiseen 2-8. luokkalaisille lapsille ja nuorille.

Judon lajikokeilua ohjaavat Budokan ry:n aikuisharrastajat, apunaan jatkokurssin juniorit.

Lajikokeilun jälkeen halukkaat voivat jatkaa nuorten peruskurssille. Kurssi on suomenkielinen. Lisää tietoa peruskurssista lajikoulun yhteydessä tai osoitteesta https://www.budokan.fi/judo.

Harjoitusajat:

  • Ma 2.9. klo 17.30-18.30
  • Ke 4.9. klo 17.30-18.30
  • Ma 9.9. klo 17.30-18.30
  • Ke 11.9. klo 17.30-18.30
  • Ma 16.9 klo 17.30-18.30

Paikka: Teeriniemen väestönsuoja, budosali. Joutsenenkatu 9.
Varustus: T-paita ja verryttelyhousut, pieni pyyhe jalkojen pesua ja kuivaamista varten, sekä puhtaat sandaalit tai ”crocsit”, joilla siirrytään tatamille puhtain jaloin.
Kohderyhmä: 2-8lk tytöt ja pojat
Paikkamäärä: 6-20

 

Ilmoittaudu judokouluun tästä

 

Judo on Japanissa kehitetty kamppailulaji, jossa ei lyödä eikä potkita. Judossa korostetaan muiden kunnioittamista, koska lajille tyypillisiä heittoja ja hallintaa matossa voidaan harjoitella turvallisesti vain noudattamalla yhteisiä pelisääntöjä. Harjoituksissa opitaan kaatumaan turvallisesti, kehitetään kuntoa ja opitaan heittoja, mattohallintaa sekä myös itsepuolustustaitoja.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Liikuntasuunnittelija Katja Valkki, puh. 040 023 5607