Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko
Tulppaanit

Puistot ja viheralueet

Vaasan kaupungin kauniit ja viihtyisät viheralueet suunnitellaan, rakennetaan ja ylläpidetään kaupungin asukkaita varten. Viheralueet tarjoavat myös Vaasassa vieraileville matkailijoille mielenkiintoisia käyntikohteita.

Viheralueilta löytyvät puistot, puistikot, leikkialueet, koirapuistot, viljelypalstat, uimarannat, liikunta- ja ulkoilupaikat, lähiliikunta-alueet, taajamametsät sekä liikenneviheralueet.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Vaasan hienoimmista viheralueiden vetovoimakohteista. Tarjolla on monipuolinen kokoelma alueita, joissa Vaasan luonto, kulttuurimaisema ja virkistysmahdollisuudet ovat parhaimmillaan.

Viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa Vaasan kaupungin Viheralueyksikkö. Alueita hoidetaan valtakunnallisen viheralueiden hoitoluokituksen mukaisesti.

Jos haluat järjestää Vaasan kaupungin viheralueilla julkisia tai kaupallisia tapahtumia, niihin liittyvät lupa-asiat löydät liittyvien palveluiden linkistä: Katujen ja viheralueiden käyttölupa ja vuokraaminen.

Ota yhteyttä

Kunnossapito ja korjauspyynnöt ma–pe klo 8–16

  • 040 353 1848