Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko
Laulajia kirkossa

Laulu

Laulaminen parantaa terveyttä ja pidentää ikää!

Laulamalla voi oppia tuntemaan itseään paremmin ja vapauttaa jännityksiä omasta kehosta. Sanotaan, että laulu on sielun peilikuva. Taitavalla laululla voi lumota muita, sillä ihmisääni instrumenttina on kiinnostanut toisia ihmisiä niin kauan kuin heitä on ollut tällä planeetalla.

Yksinlaulu (yli 13-vuotiaille)

Yksinlauluun valitaan oppilaat aina ääninäytteen perusteella.

Opetukseen kuuluu niin pop-, jazz- kuin klassistakin laulua.

Hakuaika lauluoppilaaksi on vuosittain huhtikuussa sekä muina erikseen ilmoitettavina aikoina.

Hinnasto

Lasten ja nuorten kuoro (7-15-vuotiaille)

  • Kuoron laulajat valitaan pääsykokeen perusteella: syksyn 2019 pääsykoe ma 19.8. klo 18 alkaen, ilmoittautumisohje tulee tähän elokuussa.
  • Varsinainen kuorotoiminta alkaa ma 26.8.2019 klo 18 Toivo Kuula -salissa.
  • Maksut:

Kuula-opiston lapsikuoro Estradi perustettiin vuonna 2018. Sen tavoitteena on antaa laulamisesta innostuneille lapsille ja nuorille mahdollisuus kehittää laulu- ja yhteismusisointitaitojaan. Kuoron toimintaan osallistui lukuvuonna 2018-2019 yhteensä 41 lasta. Kuoroa vetää Margaretha Nordqvist.

Äänenmuodostus- ja kuorolaulutaitojen kehittämisen lisäksi kuorotoiminnan pyrkimyksenä on osallistua näyttämöllä toteutettaviin projekteihin. Esimerkiksi talvella 2019 Estradi osallistui Vaasan kaupunginteatterin Carmen-oopperan tuotantoon.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Kuula-opiston kanslia

  • (06) 325 3822

  • 0400 430 131