Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Ryhmät

Ryhmävarauksissa ja tilaisuuksien suunnittelun kanssa sinua palvelee myyntipalvelumme. Olit sitten koulun, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan edustaja, niin ota meihin yhteyttä!

Ryhmien koko ja varauksen tekeminen

Ryhmien minimikoko päänäyttämön näytelmissä on 20 henkilöä, pienen näyttämön näytelmissä 10 henkilöä. Voit tehdä varauksen sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluumme, yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.  Ryhmien tulee varmistaa varauksensa viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä joko soittamalla tai sähköpostitse teatterin lippukassaan tai myyntipalveluun.

Laskutustiedot

Ryhmävarausta tehdessäsi muista ilmoittaa myös laskutustiedot. Laskun muodostamista varten tarvitsemme
– laskunsaajan nimi ja osoite
– y-tunnus, rekisterinumero tai henkilötunnus (laskun saajan nimi ja henkilötunnus pitää kuulua samalle henkilölle).

Henkilötunnus tulee aina ilmoittaa soittamalla tietoturvallisista syistä.

Laskutuslisä on 5,50 €/tilaus. Jos haluat, että lähetämme liput eri osoitteeseen kuin laskun, ilmoita myös se varauksen yhteydessä.

Ryhmänjohtaja

Yli 20 hengen ryhmissä ryhmänvetäjä saa vapaalipun kyseiseen näytökseen.

Bussikuski

Ryhmien bussikuski pääsee maksutta näytökseen, jos salissa on vapaita paikkoja ennen näytöksen alkua. Jos paikka halutaan varmistaa ja varata, lasketaan se mukaan ryhmävaraukseen ja laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Näin teet ryhmävarauksen

 1. Kokoa ryhmä ja valitkaa teille sopiva esitys

  Ryhmien minimikoko päänäyttämön näytelmissä on 20 henkilöä, pienen näyttämön näytelmissä 10 henkilöä. Miettikää ryhmässä mikä olisi teille sopivin ajankohta. Näytelmien aikataulut näkyvät mm. ohjelmistokalenteristamme.

 2. Valitkaa paketti

  Haluatteko tulla katsomaan vain näytelmää vai haluaisitteko kenties myös väliaikatarjoiluja? Meiltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun.

 3. Tehkää varaus

  Voit tehdä varauksen sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluumme.

 4. Ilmoita laskutustiedot

  Laskutustietoja ei tarvitse ilmoittaa varausta tehdessä, voit ilmoittaa ne myös erikseen, kuitenkin viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä varausvahvistuksen yhteydessä.

 5. Varauksen vahvistus

  Ryhmävaraukset vahvistetaan viimeistään 1 kuukausi ennen näytöstä. Tämän jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Viimeistään vahvistuksen yhteydessä on myös hyvä ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat, jos varaukseenne kuuluu ruokailua.

 6. Valmis!

  Ennen vierailuanne voitte tutustua näytelmään ja muihin palveluihimme verkkosivuillamme.

Ryhmävarauksissa sinua palvelee