Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

VAASA FESTIVAL - MUSIC, FOOD, WINE

Artikkelin kategoriat: Musiikki

VAASA FESTIVAL - MUSIC, FOOD, WINE

Neljännen kerran kesällä 2019 järjestettävä Vaasa Festival järjestetään upeassa Vaasan Sisäsatamassa, ravintola Strampenin ja Hovioikeudenpuiston alueella.
Kaksipäiväinen viinijuhla tuo aivan Vaasan ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen heinäkuussa. Laajan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtuma tarjoaa upean festivaalimiljöön merenrannan ja kauniin puiston ääressä.

Osana festivaalialuetta on kuuluisa ravintola Strampen, jonka sisätiloissa VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaan kolmen ruokalajin buffet-illallisen. Mukana festivaalialueella on myös Sisäsataman Terassi sekä ihastuttava Hovioikeudenpuistikko.

Esiintyjinä tänä vuonna näemme monia sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia tähtiä. Päiviämme viihdyttävät esimerkiksi Apocalyptica, Veronica Maggio, Alexander Rybak, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Waltteri Torikka, Samuli Edelman ja monet muut tähtiartistit.