Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Sijoittuminen

Yrityksen sijoittuminen Vaasan seudulle kannattaa. Ai miksikö? Syitä on monia, tässä muutama vaikuttava fakta näin aluksi:

Energiateknologia on yksi Suomen viennin vetureista. Vaasan seudun energia-alan yritykset ovat vahvasti mukana vaikuttamassa ilmastonmuutoksen hidastumiseen, valmistetaanhan täällä 30 prosenttia koko maan energiateknologiatuotannosta.

Vaasan seutu on yritysten näkökulmasta aidosti kansainvälinen. Maailmanlaajuisten verkostojen lisäksi seudulla on vahvat pohjoismaiset kontaktit. Skandinaavisissa yhteyksissä toimittaessa merkittävänä etuna on yhteinen kieli – etu, jota muualla maassamme ei tällä tasolla ole.

Työllisyysaste on Vaasan seudulla Manner-Suomen korkein, lukuisat avoimet työpaikat houkuttelevat osaajia seudulle. Myös seudun laadukkaat, kansainväliset korkeakouluyksiköt mahdollistavat osaavan työvoiman saannin.

Seudun hyvät liikenneyhteydet – maailman pohjoisin ympärivuotinen laivareitti ja päivittäiset suorat lennot sekä Helsinkiin että Tukholmaan – helpottavat huomattavasti kansainvälisen liiketoiminnan pyörittämistä.

Tule osaksi Vaasan menestystarinaa

Kaikelle sijoitustoiminnalle oleellista on paikallisten olosuhteiden ymmärtäminen. Sijoitusta tai sijoittumista harkitsevalle tarjoamme päätöksen tueksi reaaliaikaista tietoa kyseisen teollisuudenalan näkemyksistä ja liiketoimintamahdollisuuksista Vaasan seudulla.

Autamme kaikissa liiketoimintaa koskevissa kysymyksissä sekä annamme tukea uuden liiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen monin eri tavoin, muun muassa tarjoamalla koulutusta ja taloudellista neuvontaa.

Yhteistyö on menestyksen avain. Työskentely luotettavien kumppaneiden kanssa on auttanut monia yrityksiä menestykseen ja kukoistukseen. Vaasa vetää puoleensa korkeasti koulutettuja työntekijöitä sekä tarjoaa sujuvuutta käytettävissä olevien tilojen ja rakennuskohteiden hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä

Lue mitä kaikkea Vaasan seudulla on tarjota yrityksille tai ota tarvittaessa suoraan yhteyttä. Tiimimme tarjoaa kansainvälisiä palveluita yrityksille ja sijoittajille, jotka haluavat mukaan Vaasan seudun menestystarinaan.

Ota yhteyttä