Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Yrittäjän palvelut

Yrittäjyyteen on monia eri syitä. Joku on päätynyt jatkamaan sukunsa yritystä, joku on perustanut yrityksen jouduttuaan työttömäksi ja joku haluaa ehdottomasti päättää itse omasta työllistymisestään ja toteuttaa oman haaveensa.

Yrittäjäksi ryhtyminen ja yrityksen perustaminen ei ole aina helppoa. Ennen kuin päätöksen yrittämisestä tekee, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Liikeidean toteutusta ja kehittämistä on myös arvioitava tarkkaan ennen yrityksen perustamista.

Seudun kuntien omistama Vaasanseudun Kehitys oy VASEK on yrityksiä varten ja toimii täyden palvelun talona. Se tarjoaa ohjausta ja neuvontaa, oli yrityksen tilanne mikä tahansa; toiminnan alkutaipaleella, toimintaa kehitettäessä, yrityksen elinkaaren loppuvaiheessa, koulutusasioissa, investointi- ja rahoituskysymyksissä, verkostoitumisessa ja kansainvälistymisessä.

Apua ja tukea yrityksen perustamiseen saat VASEKin yhteydessä toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Sieltä saat eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.

VASEKin kaikki toiminta on aina ehdottoman luottamuksellista ja maksutonta.

VASEKin ja Startian palvelut.