Tervetuloa!

Tervetuloa!

Tervetuloa Vaasan, seudun ja Merenkurkun saariston uudelle sivustolle! Tämä on sivuston kehitysversio, jonka sisältöjä täydennetään. Mitä mieltä olet sivustosta?

Ohita valikko

Yritysympäristö

Korkea viennin osuus ja hyvä työllisyys luonnehtivat erinomaisesti Vaasaa ja koko seutua. Täällä on eniten vientiyrityksiä suhteessa asukaslukuun, ja vientiluvut ovat huippuluokkaa.

Vaasan seudulla on erittäin hyvä luottamus yritysten kesken. Verkostot toimivat, ja suurten kansainvälisten yritysten taustalla toimii satoja alihankkijoita, jotka suurten yritysten imussa saavat tuotteensa maailmalle.  Energiateknologiakeskittymän vientiluvut osoittavat sen, että seutu on yksi Suomen kansainvälisimmistä seuduista.

Yhteistyö on menestyksen avain. Työskentely luotettavien kumppaneiden kanssa on auttanut monia yrityksiä menestykseen ja kasvuun. Vaasa vetää puoleensa korkeasti koulutettuja työntekijöitä sekä tarjoaa sujuvuutta käytettävissä olevien tilojen ja rakennuskohteiden hyödyntämiseen.

Kun muualla toimiva yritys etsii uutta paikkaa toiminnalleen tai haluaa laajentua, kannattaa ehdottomasti katsastaa Vaasan ja koko alueen tarjoamat mahdollisuudet. Uskomme vahvasti, että seudun menestys on yritysten elinvoimaisuuden ansiota. Kannattaa olla mukana kehityksen kärjessä ja ottaa oma osansa menestyksestä. Täällä Vaasassa se onnistuu.